Harcművészet Gyerekeknek – Kölyök program (7-8)

/Harcművészet Gyerekeknek – Kölyök program (7-8)
Harcművészet Gyerekeknek – Kölyök program (7-8)2019-08-04T20:53:26+00:00

Növeld gyermeked önbizalmát harcművészeti edzéseken keresztül

A mozgás alapjainak megszilárdítása játékos módszerekkel.

A Seibukan Jujutsu nem pusztán fizikai technikák gyakorlásából áll, fontos személyiségfejlesztő és formáló hatása van. Ezt pedig nem lehet elég korán elkezdeni. Kölyök programunk célja a gyerekek életkorának megfelelő, fizikailag és szellemileg is erős test kifejlesztése, létrehozása. Egy nyugodt, ám dinamikus életmód elérése, tudatos, pozitív gondolkodás kialakítása.

Edzéseink 7 éves kortól ajánljuk. Egyes esetekben azonban lehetőség van már 6,5 éves kortól elkezdeni az edzéseket. Az órákat okleveles, nemzetközileg elismert insturktorok irányítják, melynek során szórakoztató és játékos kereteken belül tanítják meg a kisgyermekek számára az alapvető mozgás formákat mint például az esések, gurulások, ütések. Központunkban nagy hangsúlyt fektetünk egymás iránti tiszteletre, fegyelemre és a csoportban való együttműködésre.

A mai gyerekek nagy nyomás alatt vannak minden téren. A harcművészeti képzés segít a gyermekeknek egy magabiztos és egészséges élettér kialakításában. A Seibukan Jujutsu Gyerek programja fejleszti a gyermek fizikai képességét, mentális figyelmét, miközben szórakoztató és játékos keretben tanítja meg számukra a hatékony önvédelem különböző formáit. Az edzések lényege, hogy gyermeked a lehető legjobban érezze magát a többi gyerkőccel, miközben játékos és legfőképp biztonságos légkörben ismerkedik a japán kultúra illetve a harcművészet alapjaival.

Várunk Titeket edzéseinken! 

Következő tagfelvételi edzés augusztus 30-án!

Felvételire jelentkezés

Barátságos Csoportok, Tanévnyitó Kedvezmények!

NÉZZ KÖRÜL ITT!

Fontos kérdések & Válaszok

Edzéseink olyan elfoglaltságot kínálnak a gyermekek számára, ami fizikai, és szellemi téren pozitívan hat a fejlődésükre, megtanítja őket az egymás iránti tiszteletre és fegyelemre, valamint elősegíti a motoros képességek fejlődését. Az edzéseken való részvételhez nem kell mást tenni mint jelentkezni, és részt venni a soron következő felvételi edzésünkön:

Helyszín
Kossuth Lajos sgrt. 109
Szeged, 6724
(Kossuth Lajos sgrt. és a Rókusi krt. körforgalomnál)

AUGUSZTUSI TAGFELVÉTELI EDZÉS 

A következő felvételi időpontja augusztus 30. péntek 16:00 óra – az edzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezéseket a felvételire limitált számban fogadunk (Maximum 8 fő) és csak visszaigazolt jelentkezés esetén tudunk a jelentkező gyerekekkel foglalkozni. A további részleteket emailben küldjük ki a felvételi edzést megelőző héten a leadott jelentkezőknek.

Időbeosztás

Kedd-Csütörtök 16:30-17:15
Különóra lehetőségek, edzőtáborok!

AUGUSZTUSI TAGFELVÉTELI EDZÉS 

A következő felvételi időpontja augusztus 30. péntek 16:00 óra – az edzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezéseket a felvételire limitált számban fogadunk (Maximum 8 fő) és csak visszaigazolt jelentkezés esetén tudunk a jelentkező gyerekekkel foglalkozni. A további részleteket emailben küldjük ki a felvételi edzést megelőző héten a leadott jelentkezőknek.

Az első hónapban az a cél, hogy a gyerekek beilleszkedjenek csapatunkba és megtanuljanak néhány alap mozdulatot, technikát, elsajátítsák a biztonságos esés alapjait. Kezdőként (ha még nincs esetleg máshonnét fehér ruha a családban) melegítő viselését javasoljuk. Az edzéshez szükséges ruha ára méret függő, de segítségünkkel kedvezményes ruhavásárlásra is van lehetőség.

Az edzések bárki számára megtekinthetőek az erre külön megjelölt időpontban, a szőnyegre viszont kizárólag a Szeged Budokan tagjai, illetve új tanulók esetén a próbaedzés során felvételt nyert gyerekek jogosultak. A következő felvételi edzés időpontja:  2019. Augusztus 30. (péntek) 16:00. A felvételi edzés regisztrációhoz kötött. A regisztráció elküldése a honlapon keresztül vagy akár emailben is lehetséges.

Töltsd ki a lap alján lévő jelentkezési lapot gyermeked számára és jelentkezzetek a felvételi edzésünkre. Ha további részletekre van szükséged, keresd Renshi Krisztiánt emailban vagy telefonon!

Kezdőcsomag

Akciós Havidíj és Bérletek már 6500Ft-tól!

Kezdőcsomag az első szinted anyagával!

További Kedvezményekért Kattints Ide!

Órarend

Edzésidőpontok

Kedd @ 16:30 – 17:15

Csütörtök @ 16:30 – 17:15

TAGFELVÉTELI JELENTKEZÉS

A felvételi edzés előzetes jelentkezéshez kötött!

Kinek kiváló választás a Seibukan Jujutsu Kölyök Program?

  • Akik szeretnének biztonságos környezetben, játékos keretek között elsajátítani az esések, ütések, rúgások alapjait
  • Akik számára fontos a megnövekedett mozgás igény kielégítése és az egészséges életmód
  • Akik szeretnek barátságos légkörben edzeni és fejlődni
  • Akik számára fontos a motoros képessek magabiztos elsajátítása
  • Akik szeretnének új barátokat szerezni

Kiknek nem ajánljuk a Seibukan Jujutsu Kölyök Programot:

  • Olyan gyerekeknek, akik nem képesek az edzői utasításokat követni a foglalkozások idején.

  • Olyan gyerekeknek, akiket nem lehet 45 percre szülői felügyelet nélkül hagyni.

  • Olyan gyerekeknek, akiknek problémát okoz az egyedüli öltözés edzések előtt és után.

  • Olyan gyerekeknek, akik figyelemzavaros viselkedésükkel, neveletlenségükkel és fegyelmezetlenségükkel nehezen illeszkednek be a már meglévő csoportba.

Kérdésed van? Írj nekünk!