Harcművészeti Edzések Gyerekeknek – Junior program (9-15)

/Harcművészeti Edzések Gyerekeknek – Junior program (9-15)
Harcművészeti Edzések Gyerekeknek – Junior program (9-15)2019-09-05T22:23:35+00:00

Fegyelem, Tisztelet és Önvédelem egy helyen!

Az egészséges fejlődés részeként elengedhetetlen az önbizalom és önbecsülés fontosságának megértetése és megszilárdítása a gyermekekben.

Seibukan Jujutsu harcművészeti stílust úgy fejlesztették ki, hogy az megfelelő önvédelmi és önfejlesztési gyakorlatokat biztosítson a gyermekek számára. A stílus egyedi alapelveinek, az Észlelés, Tudatosság, Cselekvés elveinek köszönhetően a gyermekek barátságos és biztonságos környezetben sajátíthatják el a fizikai technikákat, miközben mély és alapos ismereteket kapnak a japán kultúráról. A Szeged Budokan számára fontos, hogy a nálunk tanuló gyermekek megfelelő szintű fejlesztést kapjanak és a felnőtté válás útja során megtanulják saját értékük fontosságát és más értékeinek tiszteletben tartását.

Az edzések során nagy hangsúlyt fektetünk az alapvető motorikus képességek fejlesztésére, és a mozgáskoordináció magabiztos megszilárdítására. Az eséstechnikák elsajátítása, az ütések, rúgások megtanulása olyan alapot biztosítanak a gyerekeknek, melyre a későbbi önvédelmi technikák során nagy szükségük lesz. A fizikai gyakorlatok mellett azonban fontosnak tarjuk a gyerekek szellemi fejlesztését is. A japán kultúra megismertetése, a fegyelemre illetve a céltudatos életre való nevelés központi szerepet játszik minden órán.

A Seibukan Jujutsu Junior Programjába várunk minden kedves gyerkőcőt, legyen az izgága, hiperaktív, vagy épp olyan, akinek nehezebben mennek a sportos kihívások az iskolában. Hisszük, és valljuk, hogy a személyes figyelem, a következetesség, valamint a szülőkkel való közös együttműködés eredményeként sokkal nagyobb eredményt érhetünk el a gyerekeknél. Reméljük, hogy programunk elnyerte tetszésedet és hamarosan a csapatunk részeként üdvözölhetünk Titeket is.

A mai gyerekek nagy nyomás alatt vannak minden téren. A harcművészeti képzés segít a gyermekeknek egy magabiztos és egészséges élettér kialakításában. A Seibukan Jujutsu junior programja fejleszti a gyermek fizikai képességét, mentális figyelmét, miközben szórakoztató és játékos keretben tanítja meg számukra a hatékony önvédelem különböző formáit. Az órákat okleveles, nemzetközileg elismert insturktorok irányítják.

Tagfelvétel szeptember 30-ig!

Tagfelvételi jelentkezés

Barátságos Csoportok, Tanévnyitó Kedvezmények!

NÉZZ KÖRÜL ITT!

Fontos kérdések & Válaszok

Edzéseink olyan elfoglaltságot kínálnak a gyermekek számára, ami fizikai, és szellemi téren pozitívan hat a fejlődésükre, valamint megtanítja őket az egymás iránti tiszteletre és fegyelemre. Az edzéseken való részvételhez nem kell mást tenni mint jelentkezni, megtekinteni és kipróbálni egy edzést az alábbi időpontok egyikén:

Helyszín
Kossuth Lajos sgrt. 109
Szeged, 6724
(Kossuth Lajos sgrt. és a Rókusi krt. körforgalomnál)

TAGFELVÉTELI EDZÉS SZEPTEMBER 30-ig

Szeptember 30-ig lehetőség nyílik a Hétfő – Szerda csoportba jelentkezni és az edzést 1 alkalommal ingyenesen kipróbálni.

Az edzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezéseket limitált számban fogadunk és csak visszaigazolt jelentkezés esetén tudunk a jelentkező gyerekekkel foglalkozni. A további részleteket emailben küldjük ki a jelentkezőknek.

Időbeosztás
Hétfő – Szerda 17:30-18:30

TAGFELVÉTELI EDZÉS SZEPTEMBER 30-ig

Szeptember 30-ig lehetőség nyílik a Hétfő – Szerdai csoportba jelentkezni és az edzést 1 alkalommal ingyenesen kipróbálni.

Az edzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezéseket limitált számban fogadunk és csak visszaigazolt jelentkezés esetén tudunk a jelentkező gyerekekkel foglalkozni. A további részleteket emailben küldjük ki a jelentkezőknek.

Az első hónapban az a cél, hogy a gyerekek beilleszkedjenek csapatunkba és megtanuljanak néhány alap mozdulatot, technikát, elsajátítsák a biztonságos esés alapjait. Kezdőként (ha még nincs esetleg máshonnét fehér ruha a családban) melegítő viselését javasoljuk. Az edzéshez szükséges ruha ára méret függő, de segítségünkkel kedvezményes ruhavásárlásra is van lehetőség.

Az edzések bárki számára megtekinthetőek az erre külön megjelölt időpontban, a szőnyegre viszont kizárólag a Szeged Budokan tagjai, illetve új tanulók esetén a próbaedzés során felvételt nyert gyerekek jogosultak. A felvételi edzések szeptember 30-ig zajlanak. A felvételi edzés regisztrációhoz kötött.

Töltsd ki a lap alján lévő jelentkezési lapot gyermeked számára és jelentkezzetek felvételi edzésünkre. Ha további részletekre van szükséged, keresd Renshi Krisztiánt emailban vagy telefonon!

Kezdőcsomag

Akciós Havidíj és Bérletek már 6500Ft-tól!

Kezdőcsomag az első szinted anyagával!

További Akciókért és Kedvezményekért Kattints Ide!

Órarend

“A” csoport edzései – Új jelentkezők esetén Hétfő-Szerda 17:30-18:30

“B” csoport edzései – Kedd-Csütörtök 17:30 – 18:30

A szeptemberben kezdő tanulóknak az első félév után van lehetőségük először csoportot váltani!

FELVÉTELIRE JELENTKEZÉS

A felvételi edzés előzetes jelentkezéshez kötött!

Kinek kiváló választás a Seibukan Jujutsu Junior Program?

  • Akik szeretnének hatékony önvédelmi technikákat biztonságos környezetben, játékos keretek között elsajátítani
  • Akik számára fontos a megnövekedett mozgás igény kielégítése és az egészséges életmód
  • Akik szeretnek barátságos légkörben edzeni és fejlődni
  • Akik számára fontos a konfliktus és más veszélyes helyzetek felismerésének elsajátítása
  • Akik szeretnének új barátokat szerezni

Kinek nem ajánljuk Seibukan Jujutsu Junior Programot:

  • Akik nem nyitottak a tanulásra és csak lézengeni akarnak.

  • Akik testnevelés óra alóli felmentést keresnek.

  • Akikből hiányzik a megfelelő fegyelem és képesség, hogy kitartóan kűzdjenek a céljaikért.

  • Akik nem akarnak fejlődni és nem hajlandóak időt szánni a rendszeres gyakorlásra.

Kérdésed van? Írj nekünk!