Rólunk2019-08-30T15:11:47+00:00

Üdvözöl a Szeged Budokan Harcművészeti Akadémia!

Szeged Budokan Harcművészeti Akadémia számos edzési lehetőséget kínál saját, jól felszerelt edzőtermében. Legyél egy támogató közösség része, ahol lehetőséged nyílik nemcsak az önvédelmi tudásod fejlesztésére, hanem az önbizalmad növelésére is. Az országban egyedülálló módon az alábbi 4 harcművészeti stílus közül választhatsz: Seibukan Jujutsu Felnőtt, Junior és Kölyök, Enshin Itto Ryu Battojutsu (Japán Kardművészet), Bujinkan Budo Taijutsu (Ninjutsu), valamint Aikikai Aikido

A Szeged Budokan és Csapata

Minden ember más és más ütemben fejlődik, más sebességgel halad a kitűzött cél felé. Számunkra fontos, hogy ezen igények mentén oktassunk és hogy az egyéni képességnek megfelelően fejlesszük tagjaink harcművészeti tudását. Központunkban lehetőség van hagyományos képzésre, magánórákra, edzés időn kívüli foglalkozásokra illetve egy speciális, Intenzív Tréningen (Uchideshi képzés) való részvételre.

Nemzetközileg elismert Instruktorok 100%
Magán edzés, Intenzív tréning lehetőség 100%

Szeged város legnagyobb harcművészeti központja vár Téged is!

0
Stílus egy helyen
0
Alap területen
0
Szőnyeg felület
Jelentkezz Most!

Mi sem lehetne ennél jobb garancia a kiváló és minőségi oktatásra?

Edzéseinken úgy érezheted magad mintha Japánban a Seibukan Jujutsu alapítómesterétől (Julio Toribio - Kancho) tanulnál.
Mesteroktatóink több évet töltöttek vele mint közvetlen magántanítványok és sajátították el a stílus mélységeit.
Jelentkezz Most!

Tanulás, Kultúra és Utazás

A Szeged Budokanban nemcsak a fizikai fejlődés, de a szellemi oktatás is központi szerepet játszik. A Seibukan Jujutsu alapító mesterével, Julio Toribio – Kanchoval közvetlen kapcsolatban állunk, ami levetővé teszi, hogy a Szeged Budokan nemzetközileg is magas szinten működjön és minden tanulónk megfelelő támogatást kapjon az előrejutáshoz.

A japán harcművészetekhez tartozó filozófia elsajátítása, illetve a japán kultúra megismerése, saját tapasztalataink átadása nagyon fontos számunkra és szeretnénk, ha tanulóink is olyan sok helyre juthassanak el a világban, amennyire csak lehet. A nemzetközi Seibukan Jujutsu szövetség részeként oktatóink számos belföldi és külföldi szemináriumon vesznek részt vagy épp tanítanak.

A kultúrális kapcsolatok ápolására évente több külföldi “Budo Túrát” is kínálunk a nálunk tanulóknak, többek között Japánba, az Egyesült Államokba és Mexikóba. Egy ilyen út során lehetőséged nyílik a mestereddel való utazásra, edzésre, az egyes stílusok alapítómestereivel való személyes találkozásra és egy másik ország kultúrájának, szokásainak részletesebb megismerésére.

A “Budo Túra” részleteiről érdeklődj az oktatóknál!

Induló Csoportok, Óriási Kedvezmények!

Regős Krisztián

A Szeged Budokan Alapítója és Vezetője

Nemzetközileg elismert, okleveles Seibukan Jujutsu oktató, Magyarország első Menkyo Kaiden Shihan (7. fekete öves szint) fokozattal rendelkező Seibukan Jujutsu mestere, és a Seibukan Jujutsu of Hungary Szervezet elnöke. Harcművészeti tanulmányait 5 éves korában Shotakan Karatéval kezdte és azóta is elkötelezettje a Japán tradíciók és harcművészetek világának. A Seibukan Jujutsu stílusba Martina József vezette be, aki jelenleg a pécsi Bushinkan Harcművészeti Központ vezetője.

Kitartó és alázatos munkájának köszönhetően 2010-ben szerzett Seibukan Jujutsu fekete öves minősítést az amerikai Monterey Budokan központban, Julio Toribio –Kancho mellett. A következő évben személyes fejlődése céljából a kalifornia Montereybe költözött, ahol Julio Toribio mester közvetlen, belső tanítványa (Uchideshi) lett. Uchideshiként további 2 és fél éven át fejlesztette fizikai, technikai, és szellemi tudását. Ez idő alatt további mester fokozatokat ért el Enshin Itto-ryu Battojutsuból és Ninjutsuból. Toribio mester partnereként a világ számos országában tartott szemináriumot és segített a harcművészetekben fejlődni vágyóknak, többek között Mexikóban és Japánban. Mindez később lehetővé tette számára, hogy az Alapítómester által felkínált Instruktori és Dojo asszisztensi pozíciót elfogadhassa és munkájával a Monterey Budokan (Seibukan Jujutsu Honbu Dojo) fejlődését szolgálja. A program végeztével világkörüli útra indult azzal a céllal, hogy a Seibukan Jujutsu szellemiségét és technikáit tanítsa.

2015-ben tért vissza feleségével Magyarországra, ahol Szeged városát válaszotta Harcművészeti Központja székhelyének. Regős Krisztián személyes céljának tekinti, hogy támogassa azokat az embereket, akik számára fontos a testi-lelki harmónia, a használható önvédelmi tudás és a személyes fejlődés. Képzései és tréningjei minden korosztály számára elérhetőek.

“Biztos vagyok benne, hogy saját és gyermekeink biztonsága mindenki számára fontos a mai kaotikus világban. Tudásommal és szakmai tapasztolatommal ehhez kívánok az embereknek egy olyan helyet nyújtani, ahol biztonságban érezhetik magukat, ahol nyugodt körülmények között tanulhatják a különböző fogásokat, technikákat és ahová bizalommal fordulhatnak, ha segítségre van szükségük. Célom, hogy a Szeged Budokan egy olyan központ legyen, ahová fiatalok, gyerekek, felnőttek örömmel járnak, mert egy remek közösség veszi körbe őket. Várlak Téged is szeretettel!” – Regős Krisztián – Shihan

Regősné M. Kitti

Vezető Instruktor

Regős M. Kitti nemzetközileg elisrmert, okleveles Seibukan Jujutsu oktató, Magyarország első női Menkyo Kaiden Shihan (7. fekete öves szint) fokozattal rendelkező Seibukan Jujutsu mestere. Harcművészeti tanulmányait édesapja, Martina József vezetése alatt kezdte, aki jelenleg a pécsi Bushinkan Harcművészeti Központ vezetője.

Egész fiatal korában, judoval kezdte harcművészeti képzését azonban az állandó versenyre járás és ezzel járó felkészülés hamar elvette kedvét a komolyabb haladástól. Felnőttként férje, Regős Krisztián hatására kezdett bele a Seibukan Jujutsu stílusba, ahol kitartó munkájával és szenvedélyével hamar jelentős sikereket ért el. 2010-ben szerzett Seibukan Jujutsu fekete öves minősítést az amerikai Monterey Budokan központban, Julio Toribio –Kancho mellett. A következő évben személyes fejlődés céljából férjével együtt a kalifornia Montereybe költözött, ahol Julio Toribio mester közvetlen, belső tanítványa (Uchideshi) lett. Uchideshiként további 2 és fél éven át fejlesztette fizikai, technikai, és szellemi tudását. Ez idő alatt mester fokozatokat ért el Enshin Itto-ryu Battojutsuból, Ninjutsuból és Aikidóból. A stílus iránti elkötelezettsége és maximalizmusa lehetővé tette, hogy Toribio mester személyi asszisztense és a Monterey Budokan Adminisztrációs vezetője legyen.

A folyamatos fejlődés mellett mindig is kiemelten foglalkozott a nők elleni erőszakkal és a női önvédelmi kurzusok fontosságával. Meghívott előadóként számos alkalommal tartott női önvédelmi kurzust a California State University Monterey-i központjában (CSUMB), illetve a világ több különböző pontján. A Szeged Budokan Instruktoraként Seibukan Jujutsu és Aikido órákat tart, illetve Női önvédelmi kurzusokat szervez az érdeklődők számára.

“Nőként kiemelkedően fontosnak tartom, hogy a mai kiszolgáltatott világban mind fizikai, mind lelki szinten képesek legyünk megvédeni önmagunkat a ránk irányuló veszélyektől. Sokan túl sokáig várnak ezzel a lépéssel, ezért személyes célomnak tartom, hogy minél több ember, köztük sok nő és fiatal lány számára át tudjam adni a harcművészetek terén megszerzett tapasztalataimat, és képes legyek egy olyan légkört teremteni a Szeged Budokan falai között, ahová örömmel járnak az emberek. Várlak Téged is szeretettel edzéseimen!” – Regősné M. Kitti – Shihan